Medialle

Teknoloikka_2016

Teknoloikka on Tekniikan Akatemia TAF:n ylläpitämä harjoitteluohjelma, jonka tavoite on kannustaa nuoria teknologia-alojen pariin.

Harjoittelupaikkoja tarjoavat useat eri yritykset ympäri Suomea.

Seuraavan kerran syksyllä 2017 alkava palkallinen Teknoloikka-harjoittelu on suunnattu alle 22-vuotiaille lukion suorittaneille nuorille, joilla ei ole vielä korkeakoulupaikkaa. Harjoittelun lisäksi nuoret jakavat kokemuksiaan teknologia-alasta muille nuorille sosiaalisen median ja kouluissa järjestettävien tilaisuuksien kautta.

Teknoloikka eroaa muista nuorten harjoitteluohjelmista erityisesti siten, että jokainen harjoittelija saa työpaikalta oman tukihenkilön eli mentorin.

Teknoloikka 2017 -harjoittelut alkavat syksyllä.  Harjoitteluaika on neljä kuukautta syyskuun 2017 ja tammikuun 2018 välillä.

Harjoitteluohjelman konsepti perustuu ruotsalaisen insinööriakatemian IVA:n Tekniksprånget-ohjelmaan.

 

Median yhteydenotot:

Niina Suhonen, Viestintä- ja markkinointipäällikkö, Tekniikan Akatemia TAF
niina.suhonen(at)taf.fi
+358 40 843 9438

 

Teknoloikka-harjoittelun 2016 haku alkoi

Pelkällä lukiopohjalla on taas mahdollisuus päästä töihin teknologia-alan yritykseen. Teknoloikka-harjoittelulla halutaan tarjota vielä ilman korkeakoulupaikkaa jääneille tai omaa alaansa etsiville nuorille hyödyllinen tapa viettää lukion jälkeistä välivuotta, kokeilla teknologia-alaa ja ansaita rahaa.