Teknoloikkaaja Rosa Lehtokari vierailee: Yle

Teknoloikata voi myös Ylen teknologian ja kehityksen osastolla. Katso videolta, kuinka vierailu sujui!

Ylen teknologian ja kehityksen osastolla työskentelee ihmisiä insinööreistä media-alan osaajiin. Juuri siksi työtehtävien monipuolisuus näkyy Ylen Teknoloikkaajan Linnea Parkkosen harjoittelussa niin vahvasti.

Linnea kertoo päässeensä kokeilemaan työtehtäviä aina oman haastattelumateriaalin kuvaamisesta vastaavan tuottajan työhön.

”Tällä hetkellä olemme järjestämässä halloween-tapahtumaa, jota olen vetämässä vastaavana [tuottajana]. Sen lisäksi olen ollut kuvaamassa suoraa lähetystä pari kertaa Musiikkitalolla. Olen myös tehnyt haastattelukierroksen Helsingin keskustassa sähköpotkulaudalla – pupupuku päällä”, Linnea kuvailee työtehtäviään.

 

Parasta harjoittelussa

Teknoloikka on kestoltaan neljä kuukautta, mikä takaa harjoittelijoille mahdollisuuden päästä osaksi työelämää ja -yhteisöä. Kun Linnealta kysyy, mikä on ollut parasta harjoittelussa, hänen vastauksensa tiivistää yhden Teknoloikan tärkeimmistä tavoitteista.

”Se, että on päässyt sisään tähän maailmaan. Monesti on tilanne, että ihmiset tulevat kysymään asioita minulta. Se on ihan mahtava tunne.”

Harjoittelun aikana pääsee todella hyödyntämään osaamisalueitaan ja kehittämään itseään, johon Linnea kertoo olevansa tyytyväinen: ”En vaihtaisi päivääkään pois!”

Teknoloikan YouTube
Teknoloikan Facebook
Teknoloikan Instagram: @teknoloikka

 

Teksti ja video:
Rosa Lehtokari
TAF:n Teknoloikka-harjoittelija