Teknoloikkaaja Rosa Lehtokari vierailee: Metsä Wood

"Harjoittelu on avannut silmiä jo nyt", toteaa Metsä Woodin Teknoloikkaaja Anna Lucander.

TAF:n Teknoloikka-harjoittelija Rosa Lehtokari kävi jututtamassa Metsä Woodin harjoittelijaa Anna Lucanderia hänen työpaikallaan Espoon Tapiolassa. Lehtokari ja Lucander kiersivät yrityksen tiloja ja vaihtoivat ajatuksiaan Teknoloikasta.

”Teknoloikka osuu mielestäni tosi sopivaan väliin. Ohjelma on sopivan lyhyt, ja ensi vuonna on hyvin aikaa lukea pääsykokeisiin. Ei tarvitse sitoutua liian pitkäksi aikaa”, Lucander mainitsee.

Teknoloikka on vaikuttanut myös Lucanderin mietteisiin opiskelupaikasta – harjoittelun työnkuva tuntuu kiinnostavalta opintojen jälkeistä uraa ajatellen. Hänen työnkuvaansa Teknoloikassa kuuluu markkinointia ja viestintää.

”Viime keväänä hain opiskelemaan lähinnä muotoilun aloille, mutta harjoittelun myötä minua on alkanut kiinnostaa nykyisen tyyppiset työtehtävät – ehkä jopa jotain viestintään liittyvää. Kyllä tämä on avannut silmiä jo nyt”, Lucander kertoo tulevaisuudensuunnitelmistaan.

Katso videolta, miltä Rosan vierailu Annan luona Metsä Woodilla näytti. ”Rosa Lehtokari vierailee” -sarja jatkuu pian Teknoloikan YouTubessa – tilaa kanava, jotta pysyt ajan tasalla!

Teknoloikan YouTube
Teknoloikan Facebook
Teknoloikan Instagram: @teknoloikka

 

Rosa Lehtokari

TAF:n Teknoloikka-harjoittelija