Sometiimi avaa ikkunan Teknoloikkaajien arkeen – tutustu tiimiläisiin!

Harjoitteluohjelmalla on tänä vuonna ensimmäistä kertaa oma sometiimi, joka vastaa Teknoloikan viestinnästä sosiaalisessa mediassa.

Koossa on viisihenkinen ryhmä nuoria somenatiiveja, jotka tuottavat syksyn mittaan paljon mielenkiintoista sisältöä Teknoloikan somekanaviin Instagramissa ja Facebookissa. Tässä he ovat!

 

Rosa:
Olen Rosa Lehtokari, Teknoloikan sometiimin yhteyshenkilö ja koordinaattori. Olen Teknoloikkaajana Helsingissä Tekniikan Akatemia TAF:ssa, joka järjestää Teknoloikka-ohjelman.  Tehtäviini kuuluu viestintää ja tapahtumatuotantoa. Pysykää kuulolla – syksyn mittaan on luvassa vaikka mitä jännää Teknoloikan somekanavissa!

 

Joanna:
Olen Joanna Parviainen ja toimin tämän syksyn McKinsey & Companyn Teknoloikka-harjoittelijana Helsingissä. Kuulun myös Teknoloikan viisihenkiseen sometiimiin ja tulette näkemään arkeani McKinseyn harjoittelijana pitkin syksyä. Lukiovuosinani kävin medialinjan, joten Teknoloikan sometiimiin liittyminen tuntui luontevalta ja hauskalta mahdollisuudelta.

 

Anita:
Olen Aalto-yliopiston teknoloikkaharjoittelija Anita Nuutinen Espoosta. Minulla on monipuolinen työnkuva: työskentelen LUMA-keskuksessa avustamassa fyssan ja kemman labratöissä, minkä lisäksi olen mukana kumppanuuspalveluissa harjoittelijana sekä avustan someviestinnässä. Lähdin mukaan Teknoloikkaajien sometiimiin, koska haluan kertoa harjoittelustani täällä Aallossa! Harjoitteluani voi tarkemmin seurata myös Aallon blogissani.

 

Anriika:
Olen Anriika, ylöjärveläinen Teknoloikkaaja. Harjoittelussa olen tehdasautomaatiojärjestelmiä toimittavalla Fastemsilla Tampereella. On huippua päästä harjoitteluun yhteen alansa johtavista yrityksistä lukiopohjalta! Meidän normaaleista ja epänormaaleistakin Teknoloikka-päivistä kuulet jatkossa lisää. Pysy siis kuulolla!

 

Milja:
Olen Milja ja työskentelen markkinointiharjoittelijana Espoossa Helvarilla, joka tekee muun muassa valaisinohjausjärjestelmiä. Olen vastuussa messujen ja tapahtumien järjestämisestä ja koordinoimisesta niin Suomessa kuin myös muualla Euroopassa. Oon sometiimissä mukana, koska haluan olla luomassa ja välittämässä tietoa teknologia-alan monipuolisista työtehtävistä ja haluan, että jokainen nuori saisi työpaikan ja löytäisi oman alansa.

 

Pysy kuulolla! #teknoloikka #sometiimi